Καλεστε μας +30 22870 51567
Τοποθεσια Ψάθη Κίμωλος

Οροι


 • ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ

  Για όλες τις κατηγορίες ελάχιστο όριο ηλικίας 21 χρόνια

 • ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  : Δεν είναι υποχρεωτική η πιστωτική κάρτα για ενοικίαση. Η χρέωση είναι ανά 24ωρο και κάθε επιπλέον ώρα από την συμφωνημένη ώρα παράδοσης έχει χρέωση μισής μέρας και για περισσότερο από 12 ώρες καθυστέρησης χρέωση ολόκληρης μέρας.

 • ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ

  Ο ενοικιαστής και όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης για τουλάχιστον ένα έτος και έχουν την υποχρέωση να την παρουσιάσουν μαζί με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους κατά την παραλαβή του οχήματος. Εφόσον η προέλευση είναι από χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο οδηγός θα χρειαστεί να προσκομίσει την ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης, ενώ στην περίπτωση που η προέλευση είναι από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρειαστεί να προσκομίσει την International άδεια οδήγησης.

 • ΕΓΓΥΗΣΗ

  Δεν υπάρχει καμία δεσμευθεί ποσού εγγύησης στην πιστωτική κάρτα του οδηγού από την All Ways Car Rentals πριν την μίσθωση του οχήματος.

 • ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

  Όλα τα πρόστιμα και διοικητικές ποινές που προέρχονται από υπαιτιότητα του οδηγού επιβαρύνουν πλήρως το μισθωτή.

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι από την ALL WAYS CAR RENTALS οδηγοί αυτοκινήτων είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για θάνατο, σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Και οι 2 καλύψεις υπόκεινται στου γενικούς όρους του συμβολαίου της ALL WAYS CAR RENTALS με την Ασφαλιστική της εταιρεία.

 • ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ/ΟΙ

  Δεν υπάρχει χρέωση για επιπλέον οδηγό.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

  Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου ο ενοικιαστής υποχρεούται να γυρίσει το όχημα στο επίπεδο βενζίνης που ήταν το ντεπόζιτο κατά την παραλαβή του και όπως αναγράφεται πάνω και στο συμβόλαιο του. Εφόσον αυτή είναι λιγότερη τότε θα χρεωθεί τη διαφορά. Σε περίπτωση περισσότερης δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

 • ΧΡΕΩΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ/ΑΠΟ ΜΗΛΟ

  30€ την φορά.

 • ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Διατίθενται μόνο μετά από κράτηση χωρίς χρέωση και βάσει διαθεσιμότητας.

 • ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ανάλογα με την διαθεσιμότητα να παρέχει διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου από αυτόν της αρχικής κράτησης με ένα αντίστοιχης ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ

  Επιτρέπεται η μεταφορά του οχήματος με πλοίο από και προς την Μήλο εφόσον έχει δηλωθεί σε εμάς κατά την παραλαβή του και υπάρχει επιπλέον χρέωση 30 ευρώ σχετικά με αυτό. Την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά – φθορά προκύψει από την μεταφορά αυτή έχει αποκλειστικά ο μισθωτής και όχι η εταιρία μας.

 • ΦΟΡΟΙ

  Όλες οι τιμές και χρεώσεις που αναγράφονται στο έντυπο επιβαρύνονται με Φ.Π.Α

 • ΧΡΕΩΣΕΙΣ

  Ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου είναι υπεύθυνος για την αποζημίωση και αποκατάσταση όλων των ζημιών που προκλήθηκαν σε ένα ατύχημα αν αποδειχθεί ότι:

  1. Οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.
  2. Μετά από ένα ατύχημα δεν σταμάτησε και δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως να ειδοποιήσει την All Ways Car Rentals A.E., την Τροχαία (100), να πάρει ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στο ατύχημα, καθώς και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο που έγινε το ατύχημα πριν καταφθάσουν στο τόπο του ατυχήματος η τροχαία και αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας.
  3. Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, π.χ. λαθρεμπόριο, κλοπή, παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων.
  4. Οδηγούσε το αυτοκίνητο υπερφορτωμένο, π.χ. ενώ υπάρχουν ζώνες ασφαλείας για τέσσερα άτομα, στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε άτομα.
  5. Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για οποιουδήποτε είδους αγώνες ή ανταγωνισμούς.
  6. Οδηγούσε το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένους δρόμους όπως σε παραλίες, ακατάλληλους δρόμους, σε βουνά, κ.α.
  7. Οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ, π.χ. παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών, του σήματος STOP, ορίου ταχύτητας, εισόδου στο αντίθετο ρεύμα, κ.α.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

  Σε περίπτωση επιστροφής του οχήματος πριν την ημερομηνία και ώρα που αναγράφεται στο συμβόλαιο δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

  Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου ο ενοικιαστής υποχρεούται να γυρίσει το όχημα στο επίπεδο καυσίμου που ήταν το ντεπόζιτο κατά την παραλαβή του και όπως αναγράφεται στο συμβόλαιο του. Εφόσον τα καύσιμα είναι λιγότερα θα χρεωθεί τη διαφορά. Σε περίπτωση που είναι περισσότερα δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

  Κατά την παραλαβή του οχήματός σας θα πρέπει να το ελέγξτε. Επιθεωρήστε περιμετρικά και εσωτερικά το όχημα για τυχόν υπάρχουσες φθορές. Εάν εντοπίσετε κάτι, ζητήστε να σημειωθεί στο μισθωτήριο σας. Επίσης εάν επιθυμείτε, μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες ώστε να είστε σίγουροι για την κατάσταση του οχήματος κατά την παραλαβή του. Σχετικά με τα καύσιμα του οχήματος ξεκινάτε τη μίσθωση με συγκεκριμένη ποσότητα και πρέπει να το επιστρέψετε στην ίδια όπως αναφέρεται και παραπάνω στην πολιτική καυσίμων. Συνεπώς ελέγξτε την ποσότητα των καυσίμων και αν επιθυμείτε βγάλτε φωτογραφία το ταμπλό.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ

  Σε περίπτωση αντιμετώπισης κάποιου προβλήματος κατά την μίσθωση ο μισθωτής έχει 30 ημέρες περιθώριο από την ημέρα της επιστροφής για να μας το γνωστοποιήσει. Μετά την πάροδο των 30 ημερών δεν θα μπορούμε να επιληφθούμε οποιοδήποτε περιστατικό.

 • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

  Σε περίπτωση ακύρωσης κράτησης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Οι οδηγοί πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κράτηση οφείλουν να γνωρίζουν τα σχετικά έγγραφα που θα χρειαστεί να προσκομίσουν. Εφόσον υπάρξει άφηξη προπληρωμένης κράτησης χωρίς όμως τα κατάλληλα έγγραφα που προβλέπονται από τον νόμο και αναγράφονται στους όρους μας, η εταιρίας έχει το δικαίωμα να μην επιστρέψει τα χρήματα. Επίσης δεν είναι έγκυρες οι κρατήσεις σε μορφή request όπου δεν γίνεται στη συνέχεια μερική ή ολική εξόφληση αυτών. Εάν μια επιβεβαιωμένη κράτηση καθυστερήσει πάνω από 2 ώρες χωρίς να μας έχει ειδοποιήσει τηλεφωνικώς αυτομάτως ακυρώνεται.